Fönsterputs

Vi på Daniels Puts & Städ vet att rena fönster inte bara ger god sikt ut, det bidrar även till en trivsam miljö hemma eller på arbetsplatsen. Det ger även ett gott intryck för förbipasserande och besökande kunder och samarbetspartners.

Kemikaliefri fönsterputs av stora partier

Vi putsar fönster både traditionellt och med vårt system med en helt kemikaliefri metod.
Traditionell fönsterputsning är lämpligt inomhus, på kontor eller hemma.
Kemikaliefri fönsterputsning lämpar sig perfekt för fönsterputsning av moderna, stora och höga byggnader, så som vid fönsterputs av shoppingcenter, varuhus, kontor, industri, butik, offentlig byggnad, där det är svårt att använda lift, arbetsplattform.
Vi använder helt rent vatten som är filtrerat och därmed fritt från partiklar och mikroorganismer som finns i vårt vanliga dricksvatten. Kemikaliefri fönsterputsning är miljövänlig, ger renare fönster och bättre ekonomi.

Utbildade & engagerade fönsterputsare 

Med vår personal på plats hos dig får du alltid ett trevlig bemötande och bästa möjliga service. Vi ger dig fönsterputs med allra bästa resultat. Genom utbildning och arbete mot bra arbetsmiljö och jämställdhet på jobbet kan vi stoltsera med engagerade och duktiga medarbetare.
Då vi arbetar med tydliga avtal och instruktioner kan vi ge dig ökad trygghet i alla våra tjänster.
Förutom serviceglädje och rena, snygga fönster tar vi även vårt ansvar mot miljön. Med produkter som visar hänsyn mot natur och människor och en strävan att alltid göra det bättre är vi en städpartner som både du och omvärlden kan vara nöjd med.

Repade fönsterglas

Repade fönsterglas behöver möjligtvis inte bytas ut.
Vi kan polera bort nästintill alla typer av repor/skador som uppstår på glas.
Vare sig det gäller stora butiksfönster eller vanliga hushållsfönster så kan vi hjälpa dig.
Gör miljön en tjänst genom att låta oss försöka ta bort era repor på det redan existerande fönsterglaset istället för att byta ut det.
Obs: Polerar inte fönsterglas som är 50+ eller äldre!

50% direkt genom RUT

Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.
Varför välja Daniels Puts & Städ?

Ett tryggt val
När du anlitar Daniels Puts & Städ så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller arbetsplats på bästa sätt.

Spara tid
Vi underlättar vardagen för både företag och privatpersoner så att du kan lägga din tid på det som är viktigast för dig eller ditt företag.
Personlig service
Vi är ett litet företag som värnar om våra kunder. Daniels Puts & Städ strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.

Enkel bokning
Boka enkelt via telefon eller via hemsida. I samband med din bokning så tar vi även hänsyn till speciella önskemål.

Rating & Diplom

Medlemskap & Auktorisationer