Golvslip

Vi utför all sorts slipning, behandling och golvläggning av massiva trägolv.
Vi kan det här med trägolv.

Varför ska du välja Daniels Puts & Städ?

Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till golven. Vi utför alltid dammfri golvslipning med en dammfri sliputrustning som är kopplad till en portabel kraftig dammsugarenhet, som garanterar en dammfri slipprocess.
Vi håller oss även alltid uppdaterade inom det senaste när det gäller golv. Behandlingar av golv utvecklas hela tiden och det gäller att hänga med. Dagens behandlingar kräver större kunskap och mer avancerade maskiner än förr. Vi har kunskapen, intresset och maskinerna till att utföra ett arbete som du ska leva med i många år. Vi lyssnar på dig och försöker alltid tillgodose det du behöver i form av utseende och funktion av ett golv. Det är inte bara att lägga ett golv, utan det finns faktorer att ta hänsyn till. Det kan vara barn och djur eller vilken aktivitet som bedrivs i det aktuella rummet.
30% direktavdrag genom ROT
Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar 70% av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.
Varför välja Daniels Puts & Städ?
Ett tryggt val
När du anlitar Daniels Puts & Städ så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller arbetsplats på bästa sätt.
Spara tid
Vi underlättar vardagen för både företag och privatpersoner så att du kan lägga din tid på det som är viktigast för dig eller ditt företag.
Personlig service
Vi är ett litet företag som värnar om våra kunder. Daniels Puts & Städ strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.

Enkel bokning
Boka enkelt via telefon eller via hemsida. I samband med din bokning så tar vi även hänsyn till speciella önskemål.

Rating & Diplom

Medlemskap & Auktorisationer