Golvvård

Vi på Daniels Puts & Städ har en långt erfarenhet och utbildning av golvvård.
Vi vet vad som behöver göras för att få ditt golv till dess tidigare glansdagar. Vi har dem senaste maskinerna i branschen för att få bästa möjliga resultat just för ditt golv.

Golvvård med polish, lack, vax eller polering
Vi utför golvvård på olika sorters golv så som trä, linoleum och stengolv. Rena golv behandlat med polish, lack, vax eller polerade ser inte bara bra ut, det bidrar även till en trivsam miljö, hemma eller på arbetsplatsen, och ger ett gott intryck.
Daniels Puts & Städ erbjuder golvvård till såväl små som stora företag och privata hem. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att allt från service och resultat till miljövänlighet är i topp.

Hur ofta gör man golvrenovering och golvvård
De flesta golv utsätts för en mekanisk nötning som sliter på ytan. I syfte att säkerställa hållbarheten rekommenderar vi (för de flesta golv) golvvård minst en gång per år, vilket också ger ett rent och fräscht intryck och mer lättstädade golv.

Utbildade och engagerade golvvårdare
Med vår personal på plats hos dig får du alltid ett trevlig bemötande och bästa möjliga service. Vi ger dig golvvård med allra bästa resultat.
Genom utbildning och arbete mot bra arbetsmiljö och jämställdhet på jobbet kan vi stoltsera med engagerade och duktiga medarbetare. Då vi arbetar med tydliga avtal och instruktioner kan vi ge dig ökad trygghet i alla våra tjänster.
Förutom serviceglädje och rena, snygga golv tar vi även vårt ansvar mot miljön. Med produkter som visar hänsyn mot natur och människor och en strävan att alltid göra det bättre är vi en städpartner som både du och omvärlden kan vara nöjd med.

50% direkt genom RUT

Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.
Varför välja Daniels Puts & Städ?
Ett tryggt val
När du anlitar Daniels Puts & Städ så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller arbetsplats på bästa sätt.
Spara tid
Vi underlättar vardagen för både företag och privatpersoner så att du kan lägga din tid på det som är viktigast för dig eller ditt företag.
Personlig service
Vi är ett litet företag som värnar om våra kunder. Daniels Puts & Städ strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.

Enkel bokning
Boka enkelt via telefon eller via hemsida. I samband med din bokning så tar vi även hänsyn till speciella önskemål.

Rating & Diplom

Medlemskap & Auktorisationer