Hetvattentvätt

Vi på Daniels Puts & Städ är måna om att hjälpa till med att få en hållbarare miljö, och det gör vi med hjälp av våran hetvattentvätt. Med detta redskap kan vi beroende på förutsättningar tvätta utan  rengöringsmedel och kemikalier. Vår personal har liftutbildning för att kunna utföra tvättningar på höga höjder.
Vi utför:
 • Tak
 • Fasad
 • Träterrass
 • Balkong
 • Staket
 • Stenplatter 
 • Betonggolv
 • Asfalt
 • Klotter
 • Markiser
 • Mossbelagda ytor
Miljövänlig och kvalitetssäkrad fasadtvätt
En fasad utsätts hela tiden för nedsmutsning, väder och vind. Smuts som blir kvar på fasaden drar till sig mer smuts och växtlighet samt skadegörelse. Till slut har fasaden tappat sitt ursprungliga uttryck. Med hjälp av en fasadtvätt kan fasaden bli ren och fin igen och huset kan få tillbaka sin ursprungliga känsla igen!
Fasadtvätt återställer och underhåller byggnader
Fasadtvätt kan innebära att vi tvättar för att återställa gamla eftersatta fasader så att byggnader får tillbaka sin ursprungliga känsla. Eller att regelmässigt tvätta fasader på moderna byggnader som en del av underhållet och där fasaden är ansiktet utåt och en del av profilering. Vi använder moderna system med ultrarent vatten men även traditionella metoder med högtryck och hetvatten där så krävs. Oavsett metod så strävar vi alltid efter att minimera vår negativa miljöpåverkan och att säkerställa en hög kvalitet på vårt
Varför är fasadtvätt bra?
En ren och fräsch fasad är fin att se och ger ett positivt intryck för besökare och boende. Men tvätt av fasader handlar också om att minska behovet av mer kostsamma åtgärder. Genom att tvätta fasaden försvinner smutsen och samtidigt minskar också ansamlande av smuts och mikrobiologisk tillväxt. Rena och fräscha miljöer har en minskande effekt på skadegörelse så som klotter. Med en ren fasad så upptäcks också skador lättare och tidigare.
Hur ofta bör en fasad tvättas
Hur ofta en fasat bör tvättas beror på hur snabbt det blir smutsigt igen. Men generellt så brukar moderna kommersiella byggnader med hög profil tvättas med systemet en gång om året eller vart annat år. Putsade-, betong- eller stenfasader mer sällan.
Traditionell fasadtvätt
Traditionell fasadtvätt handlar om att använda vattentrycket i en högtryckstvätt i kombination med vattentemperatur i en hetvattentvätt och rengöringskemikalier för att lösgöra och lyfta bort smuts från fasaden. Vi använder mildast möjliga metod för att åstadkomma ett bra resultat. Traditionell fasadtvätt kräver oftast arbetsplattform eller så kallad lift för att fasadtvättaren skall kunna komma åt ytan som skall tvättas. Ibland är traditionell metod det enda alternativet för ett fullgott resultat.
Ultrarent vatten

System med ultrarent vatten för fasadtvätt är många gånger att föredra framför traditionell fasadtvätt. Metoden innebär att vi använder filtrerat vatten som är fritt från partiklar och mikroorganismer. Våra mobila system går på el och vid större arbeten kopplas de upp till fastighetens vatten och eluttag. Med kolfiberstativ når vi upp till ca 15 meters höjd utan behov av arbetsplattform. Systemet innebär att vi minskar negativa miljöeffekter.

Softwash

Systemet med softwash använder vi en skonsam, men effektiv, lågtrycksteknik som effektivt avlägsnar smuts och påväxt utan att skada fasadens yta. Denna metod är särskilt lämplig för känsliga material som puts eller trä.

Pris för fasadtvätt
Om du vill veta mer om vår fasadtvätt eller få ett pris så kan du fylla i och skicka in formuläret.

30% direkt genom ROT

Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.
Varför välja Daniels Puts & Städ?
Ett tryggt val
När du anlitar Daniels Puts & Städ så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller arbetsplats på bästa sätt.
Spara tid
Vi underlättar vardagen för både företag och privatpersoner så att du kan lägga din tid på det som är viktigast för dig eller ditt företag.
Personlig service
Vi är ett litet företag som värnar om våra kunder. Daniels Puts & Städ strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.

Enkel bokning
Boka enkelt via telefon eller via hemsida. I samband med din bokning så tar vi även hänsyn till speciella önskemål.

Rating & Diplom

Medlemskap & Auktorisationer