Städ

Vi på Daniels Puts & Städ har en lång erfarenhet av städning.
Det är även den största delen av våran verksamhet.
Vi har utrustning och SRY utbildad personal som gör att vi kan utföra städning både effektivt och miljövänligt. Vi har även utbildad personal för rengöring på hälsoinstitutioner för minskad smittspridning och ökad trivsel på sjukhus och kliniker.
Vi är måna om att hålla städningen på en kvalitet lite utöver det vanliga.
Vi utför:
  • Hemstäd
  • Byggstäd
  • Bodstäd
  • Kontorstäd
  • Trappstäd
  • Industristäd
  • Butiksstäd
  • Höjdstäd
  • Flyttstädning och Storstädning efter behov

Daniels Puts & Städ har SRY utbildad personal.
Vad är SRY?

SRY är en utbildning för lokalvårdare som går ut på att man utbildas i att städa professionellt med moderna städmetoder. Under utbildningens gång lär sig lokalvårdaren om olika städprodukter, redskap och städmaskiner samt ergonomi och miljö inom städyrket. Tentamen är både praktisk- och teoretiskt prov.
Efter utförd utbildning utfärdas ett yrkesbevis i form av ett diplom från Städ- och Rengöringsbranschens Yrkesnämnd.

50% direkt genom RUT

Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.

Varför välja Daniels Puts & Städ?

Ett tryggt val
När du anlitar Daniels Puts & Städ så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller arbetsplats på bästa sätt.

Spara tid
Vi underlättar vardagen för både företag och privatpersoner så att du kan lägga din tid på det som är viktigast för dig eller ditt företag.
Personlig service
Vi är ett litet företag som värnar om våra kunder. Daniels Puts & Städ strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.
Enkel bokning
Boka enkelt via telefon eller via hemsida. I samband med din bokning så tar vi även hänsyn till speciella önskemål.
Rating & Diplom

Medlemskap & Auktorisationer